MODER STOL – NEKDO MISLI NATE

Sem druga učiteljica v 1.a razredu in v projekt Moder stol sva se z učiteljico Tamaro Čeh vključile, ker bi želele pri učencih vzpodbuditi več sodelovanja, empatije, pomoči sočloveku in da tudi sami začutijo, da lahko dobijo pomoč, vzpodbudne besede ali objem, ko to potrebujejo.

Povezali smo se z 8.a razredom, razredničarke Aleksandre Šoštarič, in pričelo se je naše sodelovanje. Skupni predmet, kateri nas je povezal, je bil star že odsluženi stol. S skupnimi močmi in večkratnim sodelovanjem, smo stol pobarvali v modro barvo in nanj, z rumeno barvo, napisali slogan. Ker smo se odločili, da bo naš stol stal v šolski jedilnici, smo temu primerno napisali slogan; Zdrav obrok se zaključi z nasmehom, Zdrav obrok popestri dan, Hvala in dober tek!

Zaključek projekta smo obeležili tako, da smo stol skupaj odnesli v kuhinjo in se kuharicam zahvalili za dobre in zdrave obroke hrane, katere nam jih pripravljajo.

Dogovorili smo se tudi z učenci 8.a razreda, da se naše sodelovanje  ne bo končalo z projektom, pač pa bomo sodelovali in se družili še naprej.

Fotografije s tega dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Zapisala Vanja Kvar 1.a razred, v sodelovanju z Aleksandro Šoštarič 8.a razred in Tamaro Čeh 1.a razred.

 

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)