Jedilnik april 2025
VSO HRANO POJEMO V JEDILNICI IN ZA SABO POSPRAVIMO. V PRIMERU NOŠENJA HRANE IZ JEDILNICE BOMO USTREZNO UKREPALI.
OB VSAKEM OBROKU BO NA PULTU SADJE.
Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika zaradi objektivnih razlogov.
Vodja šolske prehrane: Patricija Klemenčič.
Snovi, ki skladno z določili uredbe (EU) št. 1169/2011 povzročajo alergije ali preobčutljivost
PODATKI O ALERGENIH, KI JIH MENI VSEBUJE
1. | Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira in proizvodi iz njih) |
2. | Raki in proizvodi iz njih |
3. | Jajca in proizvodi iz njih |
4. | Ribe in proizvodi iz njih |
5. | Arašidi in proizvodi iz njih |
6. | Soja in proizvodi iz soje |
7. | Mleko in izdelki iz mleka (laktoza) |
8. | Oreški (orehi, lešniki, mandeljni, ameriški orehi, pistaciji in izdelki iz njih) |
9. | Listna zelena in izdelki iz nje |
10. | Gorčično seme in proizvodi iz njega |
11. | Sezamovo seme in proizvodi iz njega |
12. | Žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO2 |
13. | Volčji bob in proizvodi iz njega |
14. | Mehkužci in proizvodi iz njih |
(Skupno 22.224 obiskov, današnjih obiskov 7)